Gisella – Familie Reunion

Gisella – Familie Reunion

Dag 1

Så blev det dagen, som er hele turens omdrejningspunkt – Gisella dag (fætter/kusine dag) hos Torben og Paula i Rhode Island.

Vi mødtes ved poolen på vores motel tæt på Mystic Seaport

Familiens stamtræ blev ved fælles hjælp lavet, så alle – både danskere og amerikanere – kunne få overblik over sammenhængen.

Derefter var der fælles middag på en skøn fiskerestaurant.

Familiens stamtræ med alle de fremmødte
Paula og Torben havde sørget for snacks og “velkomstleg”.

Dag 2 – Mystic Seaport

Lørdag stod på fælles udflugt til Mystic Seaport – som vist bedst kan beskrives som et havets ”frilandsmuseum”. Det er en hel havneby, bygget op med huse, kirke, skole, købmand, skibe i havnen – alle autentiske huse, som er hentet fra hele USA

Ud over en rundvisning af to meget dedikerede guider, lavede vi bl.a. reb, sejlede med dampfærge og sluttede af med en quiz. Om aftenen stod den på fælles hygge og spise ved motellets pool.

Dag 3 – Besøg hos Nick og Paul

Søndag skulle vi besøge Nick og Paul (Nick er ældste søn af Lones ene fætter). Først i deres helårshus/vinterresidens og senere i deres lakehouse/sommerhus, hvor hele dagen var dedikeret til vandaktiviteter, hygge i de varme bobler, grill mmm.

Billederne taler vist for sig selv.

Efter en helt fantastisk dag hos Nick og Paul, sluttede vi med at nyde solnedgangen og skiltes derefter.

Nick og Pauls faste bolig på beskedne 750 kvadratmeter
Hjemmebiografen
Der var selvfølgelig også en klatrevæg i baghaven…

Vi sluttede The family reunion med at køre tilbage til Narrangasett, RI, hvor vi blev indlogeret hos et par af Torben og Paulas venner og fortsatte vores tur mod Ithaca, NY efter en dejlig morgenmad hos Torben og Paula.


One thought on “Gisella – Familie Reunion

  1. Hvor ser det hyggeligt ud , det må være en oplevelse at møde familien på den måde , skønne aktiviteter, men sommerhus i Ejby kan godt pakke sammen . Alt ok i Ejby har talt med Ulla i 702 hun hygger sig og trives, syntes dog der er meget mørkt om aftenen. Vi havde en meget vellykket 50 års jubilæumsdag/fest og fantastisk vejr. Vi har dejlig dansk Sommer og nyder ferien , dog med syge forældre ( mor ). Pas på jer selv kram fra Ejby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *